Telefonförsäljare

Telefonförsäljarna från tidningen vi föräldrar borde nog säga till den som bestämt deras lilla manual som dom läser upp för varje person de ringer till att den bör ändas så där är lite mellanrum mellan allt dom snackar om.
Jäklar vad killen malde på, jag fundera till och med på om jag skulle lägga på men tänkte att det är ju inte så snällt kanske så satt där o vifta med telefonen och små skratta för mig själv, inte en syl i världen fick man och han hade kunnat sparat tiden på mig om jag bara kunde fått en halv sekund och säga nej tack redan från början.
Kanske var han ny på jobbet för när jag väl sa att jag hade en tidning hemma och nöjer mig med den innan jag bestämmer mig så trodde han att jag redan prenumererade och då började han ändå samtalet med att säga att jag får en tidning när jag hämta min babybox snacka om att inte veta vad man egentligen säger justdärför kanske det hade varit bättre att ändra lite på deras lapp som dom läser efter!
Hur jag vet det?! För jag har själv suttit bakom en telefon och försökt sälja saker, inte alls min sak och inte alls min grej att sitta och lura folk på det där sättet!

Nu ska jag laga pannkakor !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0