Vad rekommendera ni?

Lördag morgon redan klockan 6, varför ska vi gå upp så tidigt när det är helg kan man ju undra men vi bädda såklart ner oss igen. Ställde klockan på 8 ifall vi skulle sova så länge. En kvart innan vakna lilleman igen så då gick vi upp.
Gjorde oss klara och åkte hem till mamma & Jonny vid 9 tiden, kändes som klockan var typ 11 då jag kände att vi hade hunnit med jätte mkt på morgonen.
Andre och Jonny åkte och besikta deras bil & jag och mamma och lilleman gick bort och handlade lite bröd, köttbullar, prinskorv och annat gott så det blev en brunch hemma hos dem innan vi åkte vidare.

Tittade lite på en ny bilstol till lillen, har nog bestämt oss för en maxi cosi mobi faktiskt. Inte mycket som skiljer på den och maxi cosi xp som då är den nyaste stolen. Det ända är att det ingår nackskydd och att där är annat tyg plus lite bredare på den senaste och dessutom är den bara satt till 18 kilo och den äldre varianten till 25. Känns som att vi kan skaffa den äldre då det är svårt att veta vad han väger när han är två. 
Men en liten funderare på det hela igen så får vi se vad det blir. Vad har ni för stol och vad kan ni rekommendera ?? Inte babyskydd då alltså utan steget efter!

Vi han med en sväng till Fredde och Linda också och när vi skulle hem så han jag knappt börja köra innan lilleman sov. Fick väcka honom när vi kom hem så han fick bytt om och lite mat.

I morgon ska jag på inredningsparty hemma hos Sara, alltså ska jag till Bjuv även då haha :) 
aldrig varit på det innan, Jag brukar inte alls gå på en massa partyn såhär men jag måste erkänna att det är riktigt kul :) 
Har dock lovat min gubbe att inte handla för mycket så vi får se om det blir nått.

Så mycket bättre på tvn,  godis skålen är framme ! 

Och jag måste bara säga att vår lille kille är så duktig på att komma över från sittandes till mage. Ibland fastnar det ena benet men oftast går det riktigt bra. När vi var på babyproffsen så klättra han upp mot den ena bilstolen och stod där på knä & jag bara vänta på att han skulle resa sig men nej inte än. Guud så snabbt allting går nu helt plötsligt, sjukt ! :)




Kommentarer
Postat av: Tess

Xp är de jag kollat på.. Men ska avvakta lite för de ska tydligen göra om testerna på stolarna. Blev så knepigt med märkning ock att se ändrade till "bara" 18kg, så får se om ett tag, hon har ju fortfarande bra plats o babyskyddet, lilla tösen. Har ni kollat på bilstol nu?

2013-11-17 @ 01:39:43
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Ska vi köpa blir de nog xp, anledningen toll att de ändrade från 25 till 18 kilo var för att de i Tyskland sa att en 25kg inte fick plats så de ändrade, men hört att de skulle göra nya tester. Tycker den är bra med extra stödet för huvudet osv. Men blir nog på babyvintage, tycker de är bättre priser där :-)

2013-11-17 @ 12:42:07
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0