Ångest

Äntligen onsdag kväll och mina favorit program på tvn, älskar greys men synd bara att det inte kunde börja klockan åtta istället så man kom i säng lite tidigare.
Lilleman han sover ju faktiskt mycket bättre nu men han vaknar ändå till minst en gång om natten, det brukar räcka att stoppa i nappen och stoppa om honom så somnar han igen men sista gången han vaknar innan vi går upp då vill han till mig. Så jag sover ju fortfarande som en kratta och då behövs det tidiga kvällar. Dessutom gör det inte saken bättre att ha en gubbe som drömmer hel sjuka saker och klättrar runt i sängen haha ! :)

På tal om något helt annat, på tisdag ska jag & lilleman till jobb och hälsa på. Skulle gjort det mycket tidigare men ja, de första månaderna bara försvann sen hände det ju lite saker och sen blev det sommar och semester och sen har tiden bara gått.. Men nu äntligen :) 
Får lite ångest när jag tänker på jobb, ska såklart bli kul för tanken är att jag ska in och jobba någon gång då och då redan nu men det säger ju också att det snart är dags att lämna lillen på dagis och gå och jobba alltid! Usch, jag vill va hemma med min buse ju, leka med honom och ha kul och mysigt. Gud ja vad man vänjer sig snabbt & jag gissar på att när han väl är ett år och ska börja på dagis så vänjer man sig med de rutinerna också såklart.
Ja, tiden har aldrig gått snabbare än vad den har gjort nu dessa snart 8 månader!

Men nu tänker vi på en dag i taget istället &. Har kul :):)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0