Lyckad shopping

I förmiddags åkte jag och hämta mormor som fick följa med ut till mamma och jag och Jonny åkte ut på väla för att handla julklappar till mamma. Kan ha varit den snabbaste julklappshandlingen jag varit med om haha, in & ut från massa butiker och på 1 & en halv timme var vi klara och fick med det mesta som vi skulle ha.

När vi var klara så körde jag hem och här satt mina svärföräldrar som var och hälsa på, alltid lika kul med besök :)
När de gick så åkte vi & köpte en bilstol till lilleman. Det blev en britax. Bättre plats i bilen & säkerhetsmässigt kändes denna så mycket bättre så känns som vi gjort ett bra val ändå.
Lilleman tyckte nog det var rätt kul för helt plötsligt såg han ut på ett helt annat sätt än vad han gjort från babyskyddet.
Vi var på väg hem igen då Andre också ville till väla så vi vände och körde dit igen. Blev en lång runda där faktiskt och vi fick nya vinterskor båda två. Jag skulle ha ett par korta var tanken men det blev en lång stövel istället men det är så snyggt och dessa var så otroligt sköna så ångrar mig inte alls :)
Lilleman han fick en ny overall så nu kan han få plats med en tjockare tröja under när minusgraderna väl kommer fram.
En mycket lyckad shopping dag :)

Och förresten våra nya grannar har ju äntligen flyttat in. Ett yngre par med barn, perfekt :) & det bästa av allt var ju att Andre faktiskt känner dem, kul :)

Så mycket bättre och slappa i soffan står på tur, ska fjäska för min gubbe om lite fotmassage, såå trötta fötter :) en himla tur att jag faktiskt inte brukar få fjäska så jätte mycket haha :)

Ha en trevlig kväll!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0