Helgen

Igår var inte alls en rolig dag, vet egentligen inte varför men det hände inte mycket roligt alls. 
Jag och lilleman var iallafall hos mamma en sväng under tiden André var på annat håll.
Klockan var strax efter åtta igår kväll nät jag gick och la mig, somna som en stock lika snabbt och när jag vaknade till vid halv tre kom jag inte ens ihåg att jag lyft över lilleman till mig. Det är bara mammas säng som gäller numera, mysigt men jag sover som en kratta. Att en sån liten kan ta så stor plats haha.. Halva min ända är utanför sängen och han ligger och snusar mig i halsen. Underbart är det men som sagt det känns att man lever när man vaknar haha.

Idag har vi varit runt på väla, Ikea, mio och Elgiganten. Fixat några julklappar till, skönt att man snart är klar och slipper stå där dagen innan som förra året ;) 
Lilleman har varit på så bra humör hela dagen, han tjoar (skriker) och har sig för fullt, skrattar åt allt och alla. Han hördes på både väla och Ikea kan jag säga haha.. Gullunge :)

Jag har bäddar ner mig och ska alldeles strax lägga mig till ro och hoppas på att få lite massage på min onda rygg ! :)

Sov gott ! 

Kommentarer
Postat av: Tess

Jasså? Jag är supernöjd. De har ju utvecklat sitt sortiment rätt mycket. Finns något för alla. Har iofs haft svårt o hitta schampoo och balsam men ska prova ett annat. Tycker mitt hår blir så flottigt lätt nu för tiden så ska prova deras för flottigt hår. Just att de inte är testat på djur heller som är superviktigt för mig :-)

2013-11-03 @ 21:41:25
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Samma här, oroade tresemme eller vad de hette, keratin smooth, håret kändes flottigt efter en halv dag. Ska prova body shop för flottigt hår, sedan även finns de fructis - nordic hair? Som skulle vara bra ? Man får testa sig fram :-)

2013-11-04 @ 20:09:10
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Provat den nordic hair? Jag fick de som tips. Har kört wella volume, är nog den som hållt bäst hittills :-) hittar du något bra som håller håret friskt så säg till. Samtidigt som inte topparna känns som svinto ;/)

2013-11-04 @ 20:22:53
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0