Midsommarfest

Idag var det midsommar fest på förskolan, Wille skulle egentligen varit ledig men han fick ju såklart vara mes och dansa runt midsommarstången, äta midsommar mat och leka med sina kompisar. Under tiden han var där åkte jag ut på väla, vandrade runt inne på Gina i min egen lilla värld och helt plötsligt stod min älskade vän Sarah framför näsan på mig. Kimbo var också på midsommarfest och hon fördrev tiden på samma sätt som mig. Härligt med lite sällskap, blev en snabb fika sen var det tillbaka till förskolan igen.

Vidare ut till mamma och vidare till maxi, jisses med folk men det gick hyfsat snabbt ändå. När jag väl fick in min unge i bilen så åkte vi hem. Han hade ingen lust att följa med mig utan promenerade iväg till lekplatsen med sin mormor hack i häl :) haha.

Han sover, vi tittar på en film men snart ska jag alt krypa ner under täcket.
Är ledig i morgon med eller ja, jag har något som kallas rörlig dag vilket innebär att dom kan ringa in mig men jag har rätt att tacka nej. Det är ju midsommar så jag vet att det kommer att komma minst ett samtal. Jag har planer för i morgon så denna gång blir det faktiskt ett nej. Känns lite vemodigt då jag vill ställe upp men ja. 

I morgon firar vi midsommar ute hos Sara, Richard och Julia precis som vi brukar göra, riktigt roligt att det blivit lite som en tradition :) 
Resten av helgen består av jobb för min del så jätte mycket ledighet är det inte. Gäller att njuta när man kan :)

Ha en bra kväll och glad midsommar !







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0