Jagad

Sista kvällen innan det är helg, känns jäkligt gött faktiskt :)
Lämnade min lille buse en timme tidigare på förskolan idag, jag har sovit vilket verkligen behövdes.
Jag slutar ju halv tolv på kvällen och inte kan jag somna när jag kommer hem så det blir tyvärr inte så många timmar för mig när jag väl sover och det gör inte saken bättre när grannen under oss för ett himla väsen och dessutom på kinesiska!!! Allvarligt lät det som att någon blev misshandlad men tror dom hade fest för halva släkten eller nått.. Konstigt, man hör aldrig ett ljus där ifrån förutom konstiga tider som mitt i natten! 
Det är då man längtar efter hus ännu mer !

Fått i mig lite lunch iaf, ska sitta här o bara göra ingenting ett tag innan det är dags att göra sig klar o köra till jobb.
Märklig dröm hade jag också, jag och en kollega blev in låsta hos en vårdtagare som verkligen var hemsk och dessutom så spökade det så helt plötsligt satt där en tant i köket fast hon vi var hos låg och sov.. Iallafall försökte vi ta oss ut och där var stängsel med grindar, grindarna stängde sig så snabbt så vi fick helt enkelt klättra över detta stängsel med el i, jag blev träffad i magen men min kollega lyckades stänga av allt och ut kom vi men jag hade glömt min jacka, det var därför jag kom dit från början. När vi väl sprang för livet så stod helt plötsligt Andres gamla bil där och jag var tvungen att kolla så avgas systemet satt kvar och när vi äntligen kom in till vår lokal Så hade jag både nycklar och telefon i fickan som den andra personalen skulle ha och dessa människor var borta. Jag letade och letade och försökte komma på hur tusan jag skulle få tag i min jacka.. Personalen kom som tur var och tog mina saker och lämnade tillbaka min jacka för dom hade också varit i det här huset men efter oss och då hade tanten varit super snäll och bjudit på fika. Jag var så jäkla rädd och vägrade sätta min fot där!!

Vilken jäkla berättelse men när jag vakna så kände jag mig enormt stressad och nästan mer trött än vad jag var när jag la mig.
Nej pi katten, hoppas inget sånt händer på riktigt bara :)

Vi hörs !!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0