Separationsångest

Wille är lämnad på förskolan, jag slängde mig rak lång i soffan med en kall cola såhär tidigt på morgonen ja, men för mig som har varit vaken ett bra tag känns det inte som det är morgon för. 
Ska snart in o lägga mig en stund, hade varit skönt med en trädgård med sol då hade jag lätt somnat i solstolen istället :)

Sista dagen pp jobb nu sen tre dagars ledighet plus en utbildning i morgon förmiddag men det räknas ju knappt. Ska bli skönt och va ledig och ännu bättre att man är ledig på midsommarafton :)

Hoppas kvällen på jobb går lika bra som igår och jag hoppas att jag inte har sån extrem hemlängtan som jag hade igår. Det går knappt att beskriva vilken ångest jag kände igår när jag hade lämnat Wille, jag hade sån lust att bara åka tillbaka och hämta hem honom igen.
Jag vet ju att han har det bra så den enda anledningen till att jag känner såhär är kanske för att det känns tufft att man faktiskt inte är tillsammans lika ofta längre. Mamma har visst separationsångest haha ;) Aja det går väl över någon dag :)

Ha en bra dag, natti !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0