Drömmar

Vilken underbar dag det har varit, efter att vi hade varit uppe halv sex för att ge Wille mat så tog vi sovmorgon allihopa till halv tio och även om förmiddagen försvinner så var det otroligt skönt, ibland behöver man sova också helt enkelt.

Efter lite fix här hemma så åkte vi iväg för att kolla upp felet på min bil, dumma Abs skit men som tur är så har vi hittat en suveränt bra kille som är expert på BMW och tur jag har en gubbe som kan skruva bil så man slipper lämna in den och det springer iväg i pengar så ikväll ska det beställas grejer och sen hoppas jag att det ska fungera.

Blev en liten promenad också idag, svettigt värre säger jag så när vi kom hem fick det bli lite mys på balkongen för oss alla tre, underbart :)

Snart ska jag fixa till lite grönsaker till tacosen, sällan vi äter det ! Typ en gång i veckan men det är så jäkla gott fast nästa gång får det nog bli med kyckling istället, äta lite nyttigare skadar aldrig och kanske så försvinner de där sista kilona sen graviditeten också :) har snart gått två månader sen Wille kom till världen så visst borde man kunna börja träna lite nu ? Övningar här hemma som kanske får magen att inte va som en deg :p

Ibland eller faktiskt ganska så ofta så önskar jag att jag hare några hundra tusen på kontot, är så mycket som jag vill göra och köpa så det hade ju underlättar ifall man bara hade kunnat gjort det men istället får man drömma tills den dagen kommer då man kan göra det :)

Hög tid att resa på sig och gå in, hoppas det är lika fint väder i morgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0