Världens bästa dag ! :)

I natt när jag kom hem var hemmet tomt, Andre är iväg med grabbarna och Wille sov hos farmor och farfar. Kändes lite märkligt att va helt ensam men jag sov rätt gott måste jag säga, behövdes efter en dag på jobb då man fastna i en hiss bland annat, tur vi var två haha :) ut kom vi iallafall.. 

Hämtade lilleman i förmiddags och sen åkte vi och mötte upp kimbo och Sarah. Blev en runda runt mölledammarna, ja tjena.. Det var den sämsta idéen jag kommit med haha.. Fyy det var inte barnvagnsvänligt alls, fick kämpa oss fram men det gick :) 

Blev en runda på McDonalds efter där, lilleman var helt galen haha :) åkte till lekplatsen på plantan så barnen fick bli av med lite energi. Han skrattade sig nig igenom större delen som vi var där. Somnade gott på vägen hem till Sarah gjorde han med och där har vi spenderat kvällen. Helt underbara är dem alla tre, fasiken vad jag är glad att jag har dem och fasiken vad jag älskar dem!

Lilleman sover som en stock och jag ska sitta här o inte göra allt för mkt innan det är dags att krypa ner under täcket för min del!












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0