Hillesgården

Klockan nio i morse parkerade vi bilen hemma hos mamma, det är rätt skönt att vara uppe tidigt så man faktiskt kommer iväg i tid även om jag var svin trött när Andre väckte mig innan han skulle till jobb.

Det blev utflykt med mamma idag till hillesgården. Jag hade nog lite mer förväntningar på det hela och det tror jag mamma också hade. En butik var där. Det var jag och mamma och Wille såklart på hela stället. Jätte fint uppbyggt med vatten & en jätte stor och fin lekplats, lite apor och fåglar att titta på. Vi både tittade på djur och lekte på lekplatsen men det kändes lite dött där, vet inte om det var för att det var mulet eller om det var för att det var fredag eller helt enkelt inte riktigt säsong än. Jag vet inte om jag hade tänkt åka dit igen, finns ju faktiskt bättre ställe men det var ändå kul att komma iväg och göra något. Har haft en väldigt trevlig dag iallafall!

Lilleman han var ju rätt trött ikväll så han gick i säng för inte så längesedan. Dock piggnade han nog till för han har legat och pratat ett tag nu. Får se ifall han somnar snart :)

Det fina vädret som dem lovade kom ju nu iatället, kul men snart ska man ju sova så det kan ju kvitta känns det som. Får hoppas det blir såhär i morgon iaf!

Trevlig helg på er !






 

Gunga gungbräda var visst super kul, killade nog i magen eftersom han skrattade så mycket. Min fina kille :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0