Ändrade planer !

Idag var det utbildning för min del, trodde jag iallafall. Stressade iväg i morse och lämnade Wille på dagis. Körde och hämtade Anna som skulle på samma utbildning och efter lite letande efter var vi skulle så hittade vi en personal som berättade att det var inställt. Jaha tänkte vi, tack för någon berättade det! 
Efter många om och men så fick vi bekräftat att det var inställt så det var bara att tacka tjejen som hjälpte oss och sätta oss i bilen och åka igen. Jag åkte och handlade och sen stor städade jag köket här hemma, mkt mer än så hann jag inte för då var det dags att hämta min lille gosse. Skönt för hans del att slippa va på dagis hela dagen och skönt för min del att få spendera mer tid med honom :) 

Just nu sover han och jag ligger utslängd på soffan, funderar på om jag skulle städa lite till, känner att myrorna i brallan börjar komma!

Ikväll blir det lite midsommar mat, prinskorv, köttbullar, gräddfil och sill och NYPOTATIS, så sjukt gott :) efter det blir det raka vägen och fixa bromsbeläggen på bilen, jisses det går knappt att köra. Skrapar i något så sjukt mkt så det nästan är pinsamt ! Känns inte säkert heller för den delen. 

Jag önskat att solen kom till vår balkong lite tidigare för då hade jag minsann satt mig där o solat, pinsamt så blek man är! Kanske skulle besökt ett solarium igen och bygga upp lite bränna haha ;) men när ska man ha tid? Har tusen saker jag måste fixa men jag vet inte när sjutton jag ska hinna med det.. Fler timmar på dygnet eller färre timmar man ska sitta på utbildning hade varit bra, helst det sistnämnda haha ;) 

Tur det inte regnade idag iallafall, hade ju varit lite synd men nu ska jag ta och lufta på ändan få något gjort!
Trevlig måndag till er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0