Leende på läpparna

I morse när vi gick upp så visade tempen på 38 för lillemans del, blev lite välling och han fick i sig betydligt mer än vad han fått de andra dagarna, skönt. Han sov en timme till och tempen sjönk lite till, äntligen tänkte jag.

Vi åkte och hämtade mamma som hade varit på lasarettet, körde henne hem och sen hade vi en tid hos Bvc för att kolla hans eksem, men de där utslagen jag mest var orolig över har försvunnit så vi gjorde egentligen inte så mkt där.

När vi väl kom hem så hade febern kommit igen och ingen middag idag heller ville han ha så jag la han så han fick sova. I nästan 5 timmar sov den lille, det behövde han nog. Och i samma veva som jag tänkte att jag kanske skulle väcka honom så vaknade han och febern var borta. Lite mat fick jag till och med i honom och jag jubla :) äntligen! Tur han dricker bra iallafall men att leva på det och de här klämpåsarna plus en skvätt välling ger ju inte så mkt.

Febern fortfarande borta, en pigg kille har vi haft under kvällen och det känns underbart, hellre det än att han ska va dålig iallafall.

Håller tummarna att han är feberfri i morgon iallafall, annars får det nog bli ett samtal till vårdcentralen och se vad de tycker.

Jag hat även under kvällen hunnit med ett besök hos Sarah och kimbo, skulle hämta lite saker och självklart passar man på att snacka av sig en massa, som vanligt när jag träffat henne så lämnar jag med ett leende på läpparna :)

Strax ska jag bädda ner mig, skönt ska det bli. 
Godnatt !

Kommentarer
Postat av: Sarah

<3

2014-05-08 @ 22:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0