Stcc, värdelösa regnkläder & en massa bus

Började morgonen med att åka och lämna Wille till mina föräldrar och sen åkte vi vidare till knutstorp för att möta upp Sarah, Martin och kimbo. Stcc stod på schemat, vi klarade oss undan regn, det var en aning kallt och ännu kallare när jag blev helt blöt i rumpan av att ha suttit i gräset men det var en riktigt trevlig dag :) kul att göra något man inte brukar göra och dessutom både träffs på kungen och prinsen där haha :p 

Vi valde att inte ha med Wille, tycker han är för liten och hade han blivit rädd, ja då hade vi fått åka hem igen ju. 

Åkte tillbaka till Bjuv för att hämta lilleman, han sov så vi passa på att åka bort till Max med de andra och äta lite och nät vi kom tillbaka hade min plutt äntligen vaknat :)

Åkte vidare ut till Martins verksta, grabbarna höll på med bilen, barnen lekte och jag och Sarah stod och glodde. Wille hitta en vattenpöl som var jätte kul, den ungen o vatten alltså. Han bara älskar det :) tur vi hade både regnbyxor o stövlar med till han men dessvärre så tålde inte de byxorna att man satt i en pöl, helt blöt rakt igenom. Jävla mög, någon som har tips på bra regnbyxor som tåler att man sitter i vatten ? 

Kan säga att vår lille grabb var ganska så slut nät vi kom hem. Han somnade som en stock, rätt kul faktiskt. Jag sa godnatt till honom o sen gick jag ut för att leta efter hans "ninis" och han hade inte alls lust att sova då. Gick tillbaka såklart och sa godnatt och sov gott, vi ses i morgon. Mamma älskar dig, precis som jag alltid säger till honom och då tog det två minuter sen sov han. Kände han att det inte var rätt sätt jag sa godnatt ?  :)

Här sitter jag själv iallafall, Andre är iväg med sin bror. Jag sitter o tittar på Eurovision men funderar starkt på att gå o lägga mig men jag hatar att gå o lägga mig själv och jag tycker inte alls om när det är mörkt. Usch..

En helgdag kvar, vad ska man göra då egentligen? Tips någon ? 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0