20130311 <3

Idag för ett år sedan befann vi oss på förlossningen. Jag traskade runt i rummet till tio minuter innan värkarna satte igång på riktigt. Pang så var allt igång och efter mycket kämpande så fick jag den finaste lille killen på mitt bröst. Denna känslan av att få se sitt barn för första gången, den går inte att beskriva.. Fantastiskt ! 
Tänka sig att han har legat i min mage i nio månader och nu ligger han på mitt bröst, tittar på mig, rör på sig och är helt underbar! 
Att man kan älska någon såhär mycket det visste jag inte. Redan denna dagen sa jag att jag kommer göra allt för honom, alltid! Jag kommer skydda han med allt jag har. 

När vi väl kom hem och satte mig ner så kunde jag inte sluta titta på honom, det tog nog ett antal timmar extra innan jag ens gick in i duschen för jag ville inte släppa honom och när jag väl kom in så skyndade jag mig allt jag kunde. 
Och den där bebis doften, den luktar så himla gott och det kan jag faktiskt sakna idag.

Det var många som sa "ta vara på tiden för den kommer gå så snabbt", ja jag har verkligen njutit så mycket jag har kunnat även under de jobbiga perioderna men att det skulle gå såhär snabbt det hade jag aldrig någonsin kunnat föreställa mig. Tänka sig att ett helt år redan har gått och så mycket som har hänt, och så mycket Wille har utvecklats och lärt sig. 
Och tänkt vad man själv har fått lära sig. Jag bara älskar detta, älskar att vara mamma och älskar min fina son.

12.29 den 11 mars 2013 kom Wille till världen! Den bästa dagen i mitt liv!

Stort grattis min fina älskling på din 1 års dag! 












Kommentarer
Postat av: Sarah Norring

Grattis Wille :D

2014-03-11 @ 15:32:20
URL: http://sarahlizettenorring.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0