Stolt mamma

När vi kom till förskolan i morse var jag beredd på att gå hem igen men jag fick vara med på samlingen, kul :)
Lilleman traskade in på förskolan som ingenting och när jag helt plötsligt sa kom Wille och tog han i handen för att gå så tittade han på mig precis som, var du här ?! Haha :)
Känns skönt att han knappt märker mig och det gjorde han inte under samlingen heller, han kröp runt och utforska o hade sig :) när jag väl gick kom där en liten tår men den försvann nog snabbt igen :)
När jag kom tillbaka vid lunch satt han fortfarande och åt, två portioner och lite frukt :) stolt man blir att det går så bra ! :)

I morgon är det första gången han ska va där från morgon till eftermiddag, kommer säkert gå lika bra men visst känns det i hjärtat på mig men jag trodde faktiskt det skulle vara jobbigare än vad det är. Återstår att se ifall han somnar där i morgon men det tror jag säkert. 

Andre är nere och fixar med bilstolen i den andra bilen så han kan hämta honom i morgon, jag ska på utbildning vilket jag inte alls är speciellt sugen på. En hel dag, suck !

Jag ska fortsätta med min tredje bok med mr grey, vill inte det ska vara slut där :( får nog hitta mig någon annan bok att läsa då, några tips ?
Torka aldrig tårar utan handskar har jag hört ska vara bra iaf :)




Kommentarer
Postat av: Sarah Norring

Va kul de går bra för honom. :D

2014-03-28 @ 10:36:48
URL: http://sarahlizettenorring.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0