Avicii

Igår morse åkte jag och Andre till Stockholm. Jag genom förkyld men det var bara att bita ihop och bilen fylldes av näsdukar rätt snabbt haha.. 
Gick hyfsat snabbt dit och det var super lätt att hitta till hotellet, kanske inte det mysigaste området att bo på men hotellet var det inget fel på iallafall. 
Checkade in och bytade om och efter en timme kom Therese (min morbrors fru) och hämtade oss.
Hon hade även med sig sin son och hans kompis! 
Åkte till Globen området där då även tele2 arena ligger, käkade och tog någon öl och sen var det dags att ställa sig i kö!

Väl inne på arenan så var det några förband och en väldigt lång väntan innan Avicii väl kom upp på scen och när han väl kom vilket jävla drag det blev, fy fasiken vilken gåshud, fy fasiken med mobiler uppe i luften och vilken känsla när alla sjunger med i låtarna. Vi hade sittplats men vi stod upp under hela spelningen, dansa & sjöng och hade så roligt! 

Dock var det lite tråkigt att man inte fick ta in alkohol in på scenområdet utan det fick drickas utanför och det är ju inte där man vill va. 
Det var ju 13 års gräns på sittplatserna så förstår ju varför dem gjorde så och ja, jag kan säga att jag kände mig lite gammal i mellanåt haha.. Speciellt när tjejerna bakom oss skrek så man fick tinnitus men det är väl precis det jag också hade gjort för ett antal år sedan :)

Slänga oss i en taxi och åkte tillbaka till hotellet när det var slut, min röst var nästan helt borta, huvudvärk delux, hörseln var ju urkass och jag var helt slut och det har aldrig varit skönare att gå och lägga sig!

Upp i tid i morse och började färden hem igen och jag sakna min lille kille något så otroligt mycket. Hela mitt hjärta hoppade några extra skutt när han vinkade genom köksfönstret när vi kom. Älskade barn :)

Äntligen är vi hemma allihopa och det är verkligen underbart, borta bra men hemma bäst och allra helst med min familj :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0