Fixat och klart

Det gick ju jätte bra på förskolan även idag trots lite tårar när jag gick men när jag kom tillbaka så lekte han på, lyssna på musik och dansa lite :)

Åkte ut till mamma ovh åt lunch sen gick jag in för att få Wille att sova middag vilket han gjorde och efter jag legat där o pillat på mobilen så slocknade jag med fast jag inte var trött men hur lätt är det att vara vaken när man ligger i en mjuk säng i ett mörkt rum och hör sin lilla älskling snarka :p

Kom iväg till maxi, mamma fick fixat det hon skulle och vi åkte hem! 
Lagade middag och sen åkte jag iväg för att fixa lite inför i morgon så nu är allt klart och jag är nästan säker på att jag tar tåget till Tågarp i morgon tro det eller ej haha :) om det inte spöregnar såklart då får gubben min allt köra mig :)

I morgon förmiddag ska jag och Sarah och kimbo på loppis i bårslöv, ska bli kul faktiskt :) får se ifall jag tar med min lille kille eller hur jag gör, ingen vagn får man ha där inne och frågan är hur stort det är och hur långt jag ska bära honom men det löser sig :)

Ska hoppa i säng nu så man kan va lite pigg i morgon! Natti!

Kommentarer
Postat av: Tess

Haha.. Ja allt en liten tuffing den där. Riktig klätter apa så bara tur att hon inte slår sig mer så som hon håller ihåg.. Riktigt svettigt imellanåt.
Blev han ledsen din lilla kille när du gick :-/ hur kändes de för dig då?

Som barnskötare bara inringning vid behov. Men vetefan om de där lönt, är de bara småtimmar har jag mer betalt på a-kassan men får se hur mycket man behövs. Så man inte skjuter sig i foten också och får lägre a-kassa sedan om de räknar om.. Nåja, men får se hur jag gör. Håller tummarna att det blir något nu snart !

2014-03-21 @ 22:57:45
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Såklart ! De so skolar in vet bäst. Gjort det ett antal gånger :-) vi mammor som är hönsiga. Vilhelmina vinkar glatt hejdå varje gång haha.. Än så länge inget gråt, känns bra.
Hmm, har en kontakt där med men än så läge vet inte om de är för mig. Har sökt lite annat som jag hoppas på. Ringt runt och dragit i lite trådar så får se om de ger något :-)

2014-03-22 @ 08:00:51
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0