Tålamod !

Denna dagen har vi spenderat mestadels utomhus, så otroligt härligt och jag mår så mycket bättre i hela kroppen när vi är ute så här mycket och solen gör sitt också. D vitaminer är aldrig fel!

Innan vi gick ut i förmiddags så var det full lek med grytor och spis, kul att se att den lille gilla det vi köpt. 
Fick inte ens byta blöja för då blev han skit sur och på tal om sur, vilket jäkla vilja ungen har. Herregud. Så fort han inte får som han vill så kan han sätta sig rakt upp och ner och bara "gråta" och lyfter man upp honom så sprattlar han så man knappt kan hålla i honom. Tålamodet sätta på prov kan jag ju säga!

Blev en promenad till Brunnsparken, gillar verkligen det stället. Lugnt och skönt, skog och ändå folk i rörelse. Barn och hundar som springer runt.
Tittade på ankorna och sen gick vi hemåt.

Blev lunch och lite sömn för lillemans del, han sover ungefär 1 1/2 timme men på något sätt så känns det som att han hade behövt mer sömn på eftermiddagen då han snabbt blir trött igen och sitter och gnuggar sig i ögonen men skulle jag lagt han igen efter en timme hade han nog inte somnat på kvällen. Lite svårt det där..

När vi satt här och lekte under eftermiddagen så hörde Wille en hund skälla och klättrade upp mot fönstret och ville se ut & såklart fick han det bara det att det var en massa barn ute oc lekte så det var bara att klä på honom och gå ut en runda till fast vi gick bort på den lite större lekplatsen. Lekte i sanden, gungade och träffade en liten kompis som också var ute och lekte.

En härlig dag har det varit och jag lär sova gott i natt :)

Måste även tipsa om ett väldigt bra shampoo och balsam samt en hårvitaminspray från so cap. Detta är egentligen för löshår men det är nog något av det bästa jag har använt. Tvätta håret två gånger med shampoo, sen hårvitaminen, balsam och när du är klar och torkat håret så i med serumet. Håret blir inte vettigt efter en kvart och det kan till och med gå tre dagar innan jag känner att jag måste tvätta håret. Dock används det ju torrschampo från Maria nila där i mellan som jag för övrigt älskar. Så om ni vill ha ett bra shampoo så rekommenderar jag verkligen detta. Ja det kan användas även om man inte har löshår såklart :)

Googla so cap och beställ på deras hemsida :) en aning dyrare än det i affären men även tio gånger bättre och inte bara en massa vatten :)

Nu: välling till min skrutt !
I morgon: dagis dags, puh ! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0