Lång dag

Det känns som det har varit en lång dag, jag är verkligen trött. Jag längtar till helgen så jag kan få sova lite och jag längtar till lördag då det är tjejkväll som står på mitt schema.

Idag på förskolan så lämnade jag min lille plutt i typ 5-10 minuter bara för att se om han sökte tröst hos hans fröken. Han blev lite ledsen när jag gick och han såg jag stängde dörren men jag hörde ju att det blev tyst ganska så snabbt vilket var en lättnad. Han lekte på när jag kom tillbaka :) skönt att det fungerade, hoppas det gör det även nästa gång nät jag går ifrån lite längre stund. 

Fick veta att jag har en liftutbildning genom jobb att gå på nästa vecka, dagen innan är första gången han kommer vara själv några timmar. Ska jag verkligen lämna honom dag två från halv åtta till fyra ?! Känns inte så lockande om jag får säga mitt :/ hur hade ni gjort ??

Var ute hos mamma efter förskolan, blev både lunch och fika och då gjorde hon krubbelurer ( hette det så?) det var första gången jag åt det och jisses så gott det var. Åt och åt ovh det gjorde även lilleman med :) mätt som tusan blev jag så blev inte mkt till middag nät vi väl kom hem och min lille kille grät sig igenom hela måltiden nästintill :( så trött så trött ibland önskar jag stt han förstod att han var tvungen att sova! Hoppas att han är piggare i morgon iallafall :)

Nä nu ska jag se var denna kvällen leder till hej hej !




Kommentarer
Postat av: Tess

Jag tror de kommer gå bra. Jag lämnade henne bara 1-1,5h först.. Sedna nu fr.o.m. O måndags så 5 h varje dag. Har gått bra !
De ringer väll dig om de skulle vara akut? De är bra på att trösta och underhålla.. Det fixar han och du !

2014-03-20 @ 22:18:34
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0