Ajaj

Jaha det blev ingen sömn för lilleman under eftermiddagen, trodde ett tag att han hade somnat för det blev tyst och när jag väl stängde dörren så stod han där lika snabbt. 
Duktigt trött i skallen är jag efter denna dagen, känt mig mer som en tjatkärring som bara kan säga "nej" och "ajaja" men så är det väl ibland. Vet när lilleman var mindre och folk sa att vi var tvungna att plocka bort alla ljus och ljusstakar osv. Men allting står faktiskt kvar och han har lärt sig att det får han inte leka med efter en miljon "ajaj" av oss. Det är så vi har valt att ha det iallafall och det trivs vi bra med men självklart är han ju busig och kör lite med oss haha :) 
Dock undrar jag om det inte finns något lås till toalettlocket, snabb som tusan är den lille. Hinner knappt öppna dörren så är han där inne o leker med locket, stoppar handen i dasset och klämmer fingrarna..

Knapra lite chips och sen gå och Nanna. Mysigt med snö men förstör våra planer lite, är inte så jätte glad precis att vara ute och köra bil i detta och speciellt inte nät min älskade unge är med men vi får se hur det ser ut i morgon, kanske hunnit skotta på vägarna. Vi får se!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0