25 år

Idag mina vänner fyller den bästa personen jag känner 25 år, mina Goa underbara Sarah. 
Jag kämpade för att få ihop hennes present, pratade med halva släkten för att få ihop detta och lyckat blev det, vilken lättnad. Alltid lite orolig när man ger så personliga presenter så ja lättnad nu.
Precis kommit hem från hennes kalas, alltid lika trevligt att träffa hennes familj men Gud vilket väder att köra bil i.. Fyy.. Blåser ju mkt mer när det är så öppet kring åkrarna och snön den lägger sig så kompakt så det knappt går att köra ordentligt, tre bilar som hade åkt av vägen och jag är såå glad för att vi klara oss både halv vägs dit sen hem igen sen ut till Tågarp igen och nu hem.. För turer än väntat men så är det när man inte har huvudet med sig :)

Tusen tack för en mycket trevlig kväll :)

Jag måste även säga att jag är så otroligt stolt över min son, normalt fall när det är så mycket folk brukar han bli väldigt blyg och vill bara va hos oss men vi hann knappt innanför dörren innan han bekantade sig med de alla, känns så skönt att man faktiskt kan vara iväg så här och få lite fria händer själv, han kröp runt och ville leka både med barn och hundar, nyfiken på allt :) dock skulle han sovit för längesedan men fortfarande vaken, får se hur lång tid det tar innan han sluter sina ögon. Kan man kanske hoppas på sovmorgon? Njae vågar inte hoppas för mycket, brukar gå upp samma tis oavsett när han somnar.

Jag ska sitta här i soffan och varva ner lite varit full rulle hela dagen, först spenderat dagen på jobb , jätte kul väder att jobba i snö och slask usch nej.. Hoppas på bättre väder nästa helg :)

I morgon har vi verkligen inga planer, kanske ut o åka pulka om snön stannar denna gången, vi får väl se! 

Trevlig kväll på er !!


Lilleman har varit och känt och klämt, skrattat och varit nyfiken på Sarah som är över allt.





Kommentarer
Postat av: Tess

Vad fint kollage !!! :-) sånt man älskar.
Personligalmenacka.se
Har framsida och baksida med bilder på lillan osv.. Mycket att välja på :-) supernöjd blev jag..

2014-01-17 @ 21:54:00
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0