Alltid roligt

Det är alltid lika roligt att gå utanför dörren på morgonen i spö regn och halv storm, skit kul! Det hade jag kunnat göra varje dag resten av mitt liv.. Eller inte!
Stod här i morse och visste inte vad jag skulle ha på fötterna, gummistövlar var väl det rätta alternativet men så klumpigt att köra bil i och sen varmt om fötter o ben när man springer runt så mkt som jag gör på jobb. Blev gympaskor och tur var väl det för det sluta regna. Duktig trött på detta skit väder kan jag säga!

Nog om vädret, kom hem och lekte med min lille plutt innan vi åkte ut till väla faktiskt, handlade lite nya tröjor till lillen. Några på rea dessutom, svin bra :) behövs lite nya kläder till honom då jag knappt kan matcha ihop det han har och sen är det alltid kul att se något nytt på honom :) 
Dock tyckte jag faktiskt inte att det fanns speciellt mycket till honom i någon butik kanske så är det sånt här mellan läge innan vår/sommar kläder kommer ut i butik ordentligt.
Iallafall så blev det något och det är jag glad för :)

Lilleman la sig en timme senare idag, han somna ju på vägen hem från väla så den lille tuppluren hjälpte honom nog lite pp traven. Gick till och med bra att låta han somna själv, sjöng lite för honom så blev han lugn och sen gick jag ut. Blev tyst efter en stunds bankande i väggen, hopp i sängen och massa annat stoj. Där satt han i sin säng med huvudet ner i sin snutte och sov! 
La han pp kudden så hoppas på att han får sova hela natten nu :) haha! 

Ska duka fram lite fredags gott fast jag ska erkänna att det är även måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndags gott. Fy vi har verkligen kommit in i någon gotte period, inte alls bra men så får det va helt enkelt. Så fort lilleman har börjat pp dagis så ska jag ställa mig på ett gym, det behöver min rygg om inget annat! 

Ha en bra fredag allesammans ! 



Kommentarer
Postat av: Tess

Var också på väla igår :-)

2014-01-11 @ 08:38:34
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0