Mamma

Jösses Amalia vad lilleman är mammig, hela dagen har jag hört "mammaaa", underbart är det såklart att höra men ja, så fort jag lämnat rummet så har han blivit grinig.
Till och med Andre undra varför han inte ville va hos honom helt plötsligt. Men sådana här dagar får vi också ha såklart.

Var iväg med mamma innan idag, fick handlat lite och sen blev det lite fika innan vi åkte hem igen. Känns skönt att fått lite gjort idag istället för att vara suttit hemma eftersom det har varit skit väder hela dagen!

Hoppas inte att det regnar i morgon, det är nackdelen med det jobb jag har. Hoppas även att morgondagen går hysat snabbt så jag kan komma hem o hålla helg med min familj. 

Ikväll har lilleman fått 1 års välling istället och dessutom lite mer så hoppas på att han inte vaknar mitt i natten o vägrar somna om i sin egen säng. Från tolv till halv sex i morse så sov lilleman sidan om mig, snacka om att jag kände mig mör i kroppen.. Och när vi väl klev upp så var där en liten som satt o hoppa i köket efter mat så japp jag hoppas det blir bättre nu annars vet jag inte vad vi ska göra.. Kanske bara någon fas han ska igenom igen ?! Ingen aning men vi får ju lösa det på något sätt på vägen om inget annat :)

Godkväll! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0