Så bra

Åh vilken bra natt det blev, för första gången på länge så sa lilleman inte ett ljud innan vi han lägga oss, normalt brukar han pipa till en massa gånger både innan o efter vi har lagt oss. Två gånger har jag vaknat i natt, första så somna han om när jag la han ner och andra så ville han till oss. Så ikväll kör vi på samma sak som igår och hoppas på att det håller i sig såhär :)

Jag gjorde mina timmar i förmiddags på jobb, var slut när klockan slog elva så var rätt glad för att bara jobba rn kort dag, körde ut till mamma o hämta mormor och körde henne hem. 
La mig för att vila lite när lilleman skulle sova middag, men hade inte ro i kroppen till att sova så nu sitter man bara här och glor.. Vad ska man hitta på??!! Känns som en seg söndag!

Jag tänkte vi skulle ut på promenad idag & gå o gunga men vilket skit väder det är, inte så värst kul men man kan väl alltid hoppas på att det blir bättre. Hörde att vintern var på väg också, kan kanske vara skönt att slippa regn och rusk ett tag. 

Nu blev det fart här hemma, slut på soffhänget!

Kommentarer
Postat av: Tess

hmmm, kommer inte ihåg.. någon vecka kanske... ibland blir de pip, men slutar så fort jag stänger dörren ibland.. :-) var det mycket gråt nu ikväll ?

2014-01-06 @ 19:39:21
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0