Ny vagn och massa förberedelser

Denna dagen hade vi ingenting planerat, jag och Wille mös här hemma i morse i lugn och ro tills jag fick syn på en vagn till honom för 800 spänn. Tyckte den var jätte fin och jätte billig så efter lite snack med tjejen och Andre så gjorde jag och lilleman oss redo och körde till Kävlinge och vagnen följde med hem såklart :) åkte inom Andres jobb och visade upp den och sen åkte vi vidare till maxi och handlade lite. Vidare hem och laga lunch och när Wille somna gjorde jag detsamma en liten stund iaf. Känner hur det sticks i näsan och huvudet är lite tungt men strunt i det, lite alvedon så blir det bra :)

Andre kom hem från jobb ovh efter middagen åkte vi ut till väla för att växla pengar osv. 
Jag passade på att gå in på Indus för att dem skulle ta rn titt på min piercing i naveln. Den har flyttat sig och skinnet är så tunt så dem tyckte jag skulle ta ut den och sen göra om den, jaaaa visst, skit nervös redan där haha men jag ska göra om den men när är en annan femma, får se efter semestern :)

Har fått packat nu iallafall, fan vilket skit. Aldrig får det plats riktigt och alltid känns det som man har för mkt men man kan inte ta bort något heller.
Det reder sig väl :) tur vi åker på förmiddagen så man hinner lite innan man ska iväg.

Ska hoppa in i duschen nu iaf och sen slänga mig på soffan en liten stund innan det är dags att sova !




Kommentarer
Postat av: Tess

Välkommen hem får jag väll säga.. :-)
jag har fått jobb på Bildeve

2014-09-07 @ 19:58:13
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0