Utbildning

Då börjar denna dagen också närma sitt slut och snart är det Fredag igen, sjukt att veckorna går så snabbt men det gör ingenting för denna helgen har vi lite roligt inplanerat iallafal :)
Skönt att klockan inte ens är 6 och jag har både ätit middag och duschat så nu är jag i princip klar för kvällen, ska bara slänga på mig en ansiktsmask och rensa huvudet lite sen är jag redo för greys ;p haha
Idag har jag varit på utbildning hela dagen. började med lyft teknik och avslutade med HLR, hjärt och lung räddning för er som inte vet vad det står för en riktigt bra sak att kunna faktiskt och så mycket nytta det gör så det har varit en bra dag på jubbet idag också fast jag inte har jobbat.
Det ska jag dock göra i morgon kväll, ångrar mig lite just nu att det kväll jag ska jobba och inte morgon, tackar för sovmorgonen men det är rätt skönt att få komma hem på eftermiddagen och ha kvällen hemma men men man kan inte få allt här i livet.
Fredag är jag ledig iallafall och då blir det mys hemma hos mamma eller om vi hittar på någonting roligt det vet jag ju inte nu men bra blir det säkert vilket som.
André kom hem med lussebullar, han vet exakt vad han ska göra för att jag ska må bra haha så ska avnjuta en sån nu :)
ha det gött!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0