Min dag

Då har man fått lite gjort denna dagen också, åkte och hämta mamma utanför hennes jobb vid halv 3 och jag kan ju säga som så här att det är inte det lättaste att stå med bil nere i stan och vänta på någon, finns ju ingenstans att stå över huvudtaget, rätt kasst kan jag tycka.
Åkte och handlade lite innan jag lämna henne hemma där jag fick kela med min lilla katt , åhh gud vad jag saknar henne, tänk när man bodde hemma hade man alltid någon runt omkring sig även om det bara var min katt så gjorde det rätt mycket, alltid någon att prata med och alltid någon som fanns vid ens sida när man var ledsen och inte ville prata med någon.
Sånna saker får mig bara att längta hem jätte mycket ..
I morgon ska jag först ner till Af på något tradit möte ska även passa på att fråga dem om var man kan läsa upp sina betyg någonstans, kanske lika bra o passa på att göra det nu när man änd¨å inte gör något vettigt.
När jag är klar där nere ska jag och mammsen käka lunch någonstans, myspys :) det ända som e tradit är att hon alltid har så himla brått kommer ihåg bland de första gångerna vi luncha och vi var på Harrys, jag hann knappt få i mig maten innan det var dags att gå, ja en halv timmes middag är ingen höjdare direkt..
Men jag får träffa min älskade mamma så då är det bättre med en halvtimme än ingenting alls :)
Fick denna söta bild på mina kusiner av Therese, kan ju säga att det syns verkligen att dem är syskon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0