Cupcakes och fina tårtor!

Här sitter man och kollar runt på en massa bloggar och trillar in på en del som handlar om matlagning/bakning och snacka om att man blir sugen på en massa goda kakor och tårtor när man ser sånt här och vissa är verkligen sjukt duktiga.
Bara kolla dessa bilder






Hade jag bara haft tid och ork så hade jag också försökt baka en massa fina saker, kanske inte direkt en massa tårtor men en massa annat kanske, typ cupcakes det är ju super enkelt och sen är det bara fantasin man ska ha för dekorationen, här är några stycken jag hitta




Jag önskar jag hade haft ett stort och fint kök där man kunde få plats att göra sånna här saker, självklart räcker den ytan jag har idag men samtidigt så underlättar det när man har stor plats.
Egentligen förstår jag faktiskt inte varför jag inte har ork, roligt är det men samtidigt så ska man åka till affären, hitta allt man ska ha, följa recept, baka, fixa och ja en massa annat då är det enklare med matlagning där man kan slänga i lite vad man själv tycker vilket är roligt när man kan mixa och ha sig.

Men någon dag ska jag banne mig försöka mig på det här, iallafall försöka baka någonting som jag inte brukar, någon dag!

Här sitter jag nu iallafall och är så fruktansvärt sugen på en massa och här finns verkligen ingenting hemma, just för att jag inte ska trycka i mig en massa sånt dära mitt i veckan men det är jäkligt svårt att hålla emot!
Kanske ska slänga i mig en yogurt det är iallafall något.

Hata sötsug!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0