Bara positivt

Alltså min förkylning får gärna sätta sig på någon annan nu, jag är så fruktansvärt trött på detta eviga snytandet och hostandet. Känns som det inte alls vill ge med sig och bara bli värre för var dag som går..
Tröttsamt är vad det är!

Nyss kommit hem, lilleman han har somnat och det tog inte många sekunder. Idag hade han ingen lust att gå hem från förskolan, han peka och ville tillbaka in. Känns skönt för min del att det är på det sättet.

I morgon ska vi ha inskolningssamtal, prata lite om hur vi tucker att denna första period har varit osv. Har bara positivt att säga om förskolan och att jag fick höra igår av en förälder som valt detta dagiset även om dem bor mitt i stan, att de har varit utsedda till den bästa förskolan i Skåne och Sverige. Och att fröknarna har stannat kvar visar ju att det faktiskt är bra. Dessa fröknar som Wille har idag var ju där när jag var liten och fick följa med min moster till sitt jobb. Känns tryggt ! 

Nu kommer snart Sara hit, snacka lite dynga och umgås. Alltid lika trevligt och jag är så glad för att vi har fått tillbaka den kontakten som vi en gång hade men med henne så känns ingenting konstigt. Det kan gå flera månader, vilket det gjorde ett tag innan vi verken träffades eller pratade men jag tror vi båda vet var vi har varandra. Skulle det vara något så är det inga bekymmer att lufta luren och få prata av sig. Det är verkligen underbart med sådana vänner! 

Ska röja lite snabbt innan hon kommer, hejsvejs :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0