Från krypa till gå

Det är lika roligt varje gång jag ska hämta min prins på förskolan, när han ser mig skiner han upp som en sol och jag blir så varm i hjärtat.
Idag satt jag ute i hallen och väntade och ut kommer kanske 5 barn och ska tvätta händerna efter maten och Wille går och håller sin fröken i handen ocj följer efter så gott han kan, när han såg mig så drog han åt ena hållet och hon åt andra hållet och sen följde han med de andra barnen, såg rätt roligt ut att se han traska på så gott det gick haha :) han har förresten blivit jätte duktig på att gå, det har ju varit mest kryp och lite gå men både idag o igår så går han mer än vad han kryper :) 
Snabbt det går.

Han sov iallafall middag när vi kom hem, somnade till och med till när jag skulle ha av overallen. När han hade sovit i typ en timme så vaknade han och jag gick in och la mig med honom i vår säng och somnade själv, jisses så skönt det var och vi sov kanske lite längre än vad jag tänkt mig men det verka inte vara några problem med det nu för han somnade snabbt ändå.

Ikväll är det greys på tv igen, älskar onsdagar :) tänk att det redan är onsdag o halva veckan har gått. Jag väntar fortfarande på mitt samtal, ovissheten är den värsta väntan!

Jag skulle behöva middagstips, har ni något gott, enkelt och hyfsat snabbt så kom gärna med förslag :)

Kommentarer
Postat av: Tess

Då har du iaf en riktigt söt svans ;-)

2014-04-09 @ 20:18:23
URL: http://inheels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0