Påskhelg

Det har spenderats väldigt mycket tid i sängen dessa lediga dagar, inte alls vad jag hade tänkt mig men jag har trotsat skiten och kommit iväg på det vi har haft planerat iallafall.
Fast att jag inte har mått bra så har jag kunnat åkt på påskmiddag och fått i mig lite mat och sen åkt hem igen. Jag är väldigt glad för att jag gjort det så man inte bara hade legat här hemma hela helgen.

Idag var vi på kalas, i morse mådde jag som jag gjort de andra dagarna men det har bara blivit bättre. Så nu hoppas jag att det håller sig såhär också !
Var ett riktigt trevlig kalas med god mat och strålande väder :) lilleman han älskade trädgården och studsmattan men grannens sandlåda var lite för intressant och tosig blev han för att han inte fick gå in där o leka :) 
Karin gjorde iordning en snabb middag till honom också ocj sen var han så trött så vi bestämde oss för att åka hem. 

Skönt, jag blir helt slut men kan bero på att matintaget inte är speciellt stort för mig just nu och då åker blodtrycket lite upp och ner ocj orken finns inte riktigt. 
Kanske tur jag har Sarah på tisdag som kan putta mig fram haha ;)
Nä men så ska det nog va bra :)

Andre är och handlar, lilleman sover och jag sitter här med Barnkanalen på i bakgrunden (fortfarande), balkong dörren öppen och bara njuter!
Hoppas det är så här fint väder i morgon också då ska vi hitta på något kul :)

Vad har ni gjort i påsk?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0