Dela med er :)

När vi kom hem från förskolan så var det tid för lillen att sova middag och det gjorde han i nästan 3 timmar! Jag har nog aldrig kollat Facebook och diverse sidor så många gånger innan. Jag var riktigt uttråkad men helt plötsligt hörde jag att han öppnade dörren och äntligen så fick jag krama min lille prins :)

Tiden den rusar iväg, dessa två dagar har gått så snabbt så jag vet knappt vad jag har gjort men det är skönt för jag längtar till helgen även om vi inte har något speciellt. Alltid skönt att vara lediga tillsammans :)

Jag var ju och sola i morse, när jag kom ut från solariet så tänkte jag att det hände ju inte så värst mkt men inte så konstigt då det var ett bra tag sen sist. Duscha o gjorde mig klar, timmarna började gå och jag kände hur det började svida på låren och sen magen, och sen ryggen och nu, ja jag ser ut som en kräfta på min kropp. Eller nej kanske inte så farligt men röd är jag, jag som aldrig brukar bli röd när jag solar. Hoppas det lägger sig snabbt så jag kan få en fin färg och sen kunna ställa mig i solariet igen. Känner mig så mycket fräschare när jag är brun men vem gör inte det ?!

Jag är med i en grupp på Facebook som heter "återbruka mer", och jag blir så galet sugen på att inreda och göra om här hemma. Jag ringde Andre innan och förklara hur jag ville ha det, har ju turen att han kan måla och betsa och allt :) vilket underlättar en aning. Tur även att han gillar mina idéer men sen ska man bara få tag på material. Någon som vet var man kan få tag på en kabeltunna???

Och en annan sak, lilleman började dricka ur pipmugg på dagis vilket han inte alls ville till en början utan fick dricka ur en liten nappflaska. Nu går det ibland men annars ska det va ur en pipmugg. Ni som har barn som dricker ur en sån, när ni ska iväg hur gör ni då?
Packar med muggen om ni tex ska till väla??

Det smarta med flaska var ju att vi kunde fylla med vatten här hemma och sen ta med oss, lätt att ge direkt när han är törstig än att springa runt o få fylla på med vatten. 
Visst funkar det väl fortfarande med flaska men det borde väl finnas en pipmugg som msn kan ha med sig ? Eller iallafall något liknande.. Dela gärna med er :)



Kommentarer
Postat av: Tess

jag har blandat olika.. Just nu använder jag en med sugrör som man liksom kan fälla in så de inte läcker från philips Avent... Annars använder jag pipmugg. finns en "traineer" från MAM som jag använt.. har man den uppåt så läcker den inte, har tagit bort de där "droppstoppet". Har köpt från ikea med. har börjat med glas också, det funkar de med :-)

2014-04-08 @ 21:26:34
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Tess

Japp! sugöret är liksom i silikon så när man snurrar på toppen så kläms sugröret.. Finns fler varianter och företag som gör.. Jag köpte min på Toy's r us.. Köpte den stora http://www.toysrus.se/serier/philips/avent-straw-cup-340-ml?id=897962&vid=412537B

Där har du den..
Haha nej jag vet de krävs träning.. jag köpte sådana 6pack plastglas på ikea till henne.. har en liten kanna bredvid nör hon äter med vatten också fyller jag bara på lite hela tiden.. annars häller hon de över sig :-)

2014-04-08 @ 21:33:41
URL: http://inheels.blogg.se
Postat av: Sara

Nu dricker ju Julia oftast av pipmugg och ibland av glas vi packar fortfarande med Julias lilla nappflaska när vi t.ex ska till Väla :) Tror inte att de gör något att dom får variera sig :)

2014-04-11 @ 10:31:28
URL: http://saaaranilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0