Från inget till massor

Denna veckan har jag varit hemma och varit sjuk, förkylning från helvetet så har verkligen behövt vila. Wille har varit hemma lite och på dagis lite. Han är också snorig och hostig.. Längtar till det fina vädret sätter fart så vi kan va friska, för visste borde det komma snart?! Ärligt så tvivlar jag, sol ena dagen och regn i tre.. Trist!

Igår var jag och Wille hos mamma och hälsade på, busa i trädgården. En skön fredag alltså.

Idag hade vi först planer på att åka till Danmark men eftersom det inte var fint väder så lockade inte det, vi satt här hemma och visste inte vad vi skulle göra. Åkte och handlade godis en bit här ifrån, körde fel såklart också och jag höll på o bli galen, -sväng här, -sväng här, -sväng här var det ända jag fick höra från baksätet men ändå hamna vi fel.. Aja det löste ju sig tillslut haha :) 

Wille blev överlycklig när vi kom in i butiken av allt gottis och hans små händer skulle ner i varenda låda, tur vi var två så en fick plocka och en fick hålla Wille i styr ;)

Åkte vidare mot stan, stanna på tropikariet en spontanare. Sjukt mycket folk men roligt var det och Wille han sprang ut och in mellan alla rum och hade roligt. 

Hälsar på mormor har vi också hunnit med så från att gå från att vi inte visste vad vi skulle göra till att hela eftermiddagen gick var ganska skönt. Avslutade med lite mat från thaien i Ramlösa.

Jag ska in o borsta tänderna och göra mig klar för sängen, i morgon ska jag jobba.. Usch.. Aja ledig på måndag iatället och skönt är ju det :) ännu en hel dag med mitt älskade lilla hjärta ❤️






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0