Kunde ju varit något roligare

Att behöva gå upp klockan halv 7 på morgonen för att tvätta är verkligen inte roligt det kunde ju varit något roligare man vakna till om man säger så men upp kom jag och gick bara ner och slängde in kläderna och hoppa i säng en timme till.

Har redan fått röjt undan här vilket jag inte palla igår så känns skönt att det är klart, ska läsa igenom mina papper till deligeringen i eftermiddag också så man har lite mer koll på det hela, hade även hoppats på lite sol så man kan gotta sig på balkongen men änn så länge ser det rätt mörkt ut, trist!

Idag ska jag även ringa och beställa en klipptid för jag behöver verkligen det nu mitt hår är inte snyggt så jag hoppas verkligen att hon har tid innan det är helg, får hoppas på det bästa. Det är mycket jag hoppas på för tillfället men det måste man ju göra för att komma någonstans, hoppas man inte så är det svårt att blicka framåt.

Som jag skrev för ett tag sedan så är det några pusselbitar kvar som ska matcha så allt kan bli så mycket bättre så jag håller verkligen tummar, tår och har hoppet framme så det blir så som vi vill :)

Nepp nepp tvättstugan igen då, woop woop :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0