Ricinolja

Det är alltid lika tråkigt när den lilla åker hem & det känns extra mycket i hjärtat när han tittar så ledsamt på mig när han ska åka men jag måste säga att det var otroligt skönt med lite sovmorgon även om jag vakna vid 8 för jag tänkte att han skulle ut och kissa men det var bara att vända på sig och sova vidare.
Idag åkte vi till Malmö då André skulle ha någon mus & tagentbord till sitt Ps3 så det köpte han sig och sen åkte vi vidare till Center Syd, utförsäljning av skor och jag hittade mig ett par nya uggs som jag bara älskar att gå i, det fick bli en modell som var lite kortare än dem jag har samt en annan färg så det var jag mycket nöjd med faktiskt!
Gick in på apoteket för att se om dem hade Ricinolja som används i håret för att det ska växa fortare, tjejen där inne var helt underbar, då jag var tvungen att fråga efter det eftersom dem inte har det framme, kändes lite pinsamt förs eftersom jag vet att det används vid förstoppning eller om man ska göra någon undersökning men jag är glad jag fråga efter det för vilken hjälp jag fick, ett stort tack till henne :):)
Nu får vi väl bara se om det verkligen fungerar, har läst & hört att det ska fungera men att det tar lite tid så vi får väl se.
Det ska användas tre gånger i veckan & kletas in i hårbotten samt dra ut det lite i längderna och topparna när håret är torrt, låta sitta i ca 30 minuter och sen sköljas av, då det är väldigt fett så kan det vara svårt att få bort, så shampo först i torrt hår och sen låta det sitta i en stund & sen sköljas ur, göra detta en gång till och sen balsam.
Det är lite jobb med det hela men det kan det vara värt, jag ska prova iallafall och sen får vi väl se hur det går och hur länge jag pallar hålla på !
Så ser den ut & jag lovar jag ska uppdatera er med hur bra det verkligen fungerar, har ni några erfarenheter av detta får ni gärna komma med dem, alla tips uppskattas alltid :):)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0