Lättat mitt hjärta !

Det är nu det märks vem som gick upp först i det här huset, jag ligger ner bäddad under filten och kämpar för att hålla ögonen öppna och hade mer än gärna gått och lagt mig medan mannen i huset är pigg som en lärka!!

I morgon hoppas jag på sovmorgon för min egen del samtidigt som jag tycker det e skönt att komma upp i tid men det lär jag ju märk i morgon helt enkelt ;)

Känns som helgen bara rullar på alldeles för fort men samtidigt så vill jag det ska bli måndag så jag kan komma igång med alla mina idéer jag har för nu är jag så trött på att bara sitta här hemmA, jag behöver komma ut, träffa människor, jobba och tjäna pengar för det är då jag mår som bäst inte av att sitta här hemma och oroa mig för en massa hela tiden så denna veckan hoppas jag att ett och annat löser sig, hoppet måste man alltid ha annars kommer man inte så långt !

Satt även och tittade igenom mina senaste inlägg och dem flesta bilderna jag har lagt upp är på djur, dessa underbara varelser som gör mig så lycklig och får mig att må bra :) jag kommer aldrig sluta lägga upp bilder på dem då dem betyder allt för mig.
Jag bläddrade ner och kom till inlägget om lady som jag skrev igår och saknaden hoppade på mig som en spark i magen och tårarna bara kom min tanke var hela tiden "tänk på något annat, sluta gråt" men det gick verkligen inte, att en saknad kan göra så förbannat ont när man minst Anar det är sjukt jobbigt!
Saknade min andra lurviga lilla plutt mitt i allt det här då han betyder så mkt för mig och då han kan få mig att skratta och va glad så var jag tvungen att slänga iväg ett sms till hans mamma . Jag tror helt ärligt att han den lilla saken har hjälpt mig lite på vägen igenom allt detta och det är jag så tacksam.

Det finns säkert någon där ute som sitter och tänker att det är bara en hund. Vadå bara säger jag ??!! Det kanske är det för dig men inte för någon annan. Tänk dig själv att du har någon vid din sida varje dag, någon som alltid blir glad när du kommer innanför dörren även om det bara var tre sekunder som du var borta, någon som står vid don sida när du är glad eller ledsen, någon som hade gjort allt i sin makt för att du ska ha det bra, någon som hade gjort allt för att du inte skulle råka illa ut, någon som alltid bryr sig om just dig, tänk dig att din älskade familje medlem som har funnits vid dig i så många år helt plötsligt inte finns där, säg inte att du inte hade haft minnen, tankar och sorg kvar även om det gått några år, säg inte att du inte hade saknat för det gör vi alla mer eller mindre !!!

Sådär nu har jag fått skriva av mig, lättat mitt hjärta, för visst är det skönt att få göra det ibland? Det tycker iaf jag!

Nu ser jag fram emot söndag och hoppas på något bra i veckan :) även i dem mörka stunderna måste man försöka blicka framåt och det är precis det jag ska försöka göra :)

Det handlar inte om hur länge man lever, det handlar om HUR man lever!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0