En bra dag :)

Idag har det varit en kanon bra dag , vaknade upp med strålande sol och duschade och gjorde ve oss och stack sedan upp till söderåsen och gick en runda i skogen, herregud vilken dålig kondition jag har haha detta måste jag göra något åt! efteråt så körde vi en lång runda, kågeröd, ring knutstorp där de hade porche träff många fina bilar :) sen blev det en runda till röstånga och hela vägen ut mot ljungbyhed där vi tog av mot klippan och sedan körde vi tillbaka till helsingborg, hem till Andrés föräldrar och snacka lite och sen till hans morbror och snacka lite med dom och kela med bella (deras hund) :) kom hem från ett tag sedan och har precis käkat middag, kotlett, klyftisar och bea sås med vitlök i skit gott var det verkligen så nu är man mätt och belåten :) ska väl snart iväg och sola och sen får vi se vad man hittar på :)

I morgon kommer det också bli en bra dag hoppas jag på iallafall :)

Satt och fundera för ett tag sedan hur mycket mitt liv har förändrats på senaste tiden självklart till det bättre. Jag bor i stort sätt inte hemma längre, har en underbar pojkvän och vänner som alltid ställer upp och finns där. dagarna har förändrats, man börjar växa upp och se allting från ett annat perspektiv, funderar över framtiden och bara lever framåt vilket är väldigt skönt! Någon gång är det dags att växa upp men även om man gör det så ska man ju inte glömma att ha kul för det är trots allt det viktigaste :)

Veckan som kommer ska jag göra en sak som jag har funderat över väldigt länge nu och kanske skulle jag gjort detta tidgare men kanske inte ? Jag vet inte men denna gången hoppas jag att jag får någon respons...
har nog fattat mitt mod, äntligen! Vi får se hur det hela går iallafall..

nu ska jag ta på mig jackan dra med min man och köra och sola ha en skit bra lördag puss och kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0