Funderingar

Känna inte alls bra att jag klämde nästan hel första lagret i choklad asken under tiden Andre stod i duschen men gott som tusan var det iallafall!

I morgon går vi in i en ny vecka och jag tycker magen den växer på som bara den börjar bli lite svårt att se på andra sidan magen om man säger så, eller ja börjar och börjar har väl varit så ett tag, raka benen är ett helt projekt och att klippa tå naglarna ska vi inte ens prata om, hur gör folk som normalt har en stor mage ?

Snart är det bara två månader kvar och jag vill bara få klart inne på bebbens rum även om det är små saker som man alltid kan fixa med sen så känns det ändå rätt skönt att det står klart när det är dax.
Även om det bara är två månader kvar så vet jag att tiden bara kommer rusa iväg och det börjar bli mer och mer jobbigt att gå längre stunder så frågan är vad man orkar sen, jag som trodde någonstans att detta skulle vara hur lätt som helst för så kändes det i mitten utav graviditeten iallafall men jag hade visst lite fel även om jag ändå inte har stora problem så är dem små tillräckliga för att man kropp ska bli slut. Eftersom tiden lär rusa iväg så vill jag ändå ha fixat lite till där inne, så som att tvätta alla kläder och allt till vagnen ska också göras men det är minsta bekymret, kanske jag är lite för tidig med allt det där eller vad tycker ni??
Kanske börjar jag bara bli lite nervös inför allt att det faktiskt är ganska så nära nu, jag vet inte men samtidigt som allt känns super bra så självklart finns tankarna där om hur ska man klara av allt men jag får helt enkelt tro på att kunskapen bara finns där :)

Jag undrar vad det är som döljer sig där inne i magen, spännande som tusan :) jag förstår vilken lycka och glädje det är att få se sitt barn för första gången som ligger där på ens bröst och andas och lyckan, glädjen och nyfikenheten kommer vara mycket större på grund av att vi inte vet om det är en flicka eller pojke, jag längtar som bara den nu.

Idag är även en sådan dag då jag faktiskt hade velat ha mitt barn i min famn istället för i magen, jag hade velat handla snygga kläder och inte bara en massa mamma kläder som är så tråkiga, jag skulle vilja ha min vanliga jacka på mig och vilja känna mig smal istället för en klumpeduns som knappt kommer förbi någonstans, jag hade velat kunna klä upp mig, göra mig fin och bara få vara jag.
Jag gissar att jag inte är ensam om att ha sådana här dagar, tror att de flesta gravida faktiskt vet va jag pratar om för även om man trivs med sin mage och tycker det är hel mysigt så vill man, iallafall jag även kunna gå omkring som alla icke gravida kan!

I morgon är en annan dag och då hoppas jag att jag inte får en sådan här dag då jag känner på detta viset.

Nu ska jag minsann sova, så godnatt på er och hoppas ni orkat läsa allt ;)


Kommentarer
Postat av: Saraah

Du är super fin i din mage Helena. Det klär dig att vara gravid. Kram

2012-12-27 @ 10:37:29
URL: http://saarahnielsen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0