Första hjärtljudet

Eftersom vi har diabetes på både min och Andres sida så fick jag göra ett glukosprov redan i början av graviditeten.
Jag vet hur yr i huvudet jag kan bli när jag inte äter någonting och sitta där i två timmar och sen sätta sig i en bil kändes inte riktigt hundra så jag ville ha någon med mig och jag tyckte att det va lite onödigt för Andre att ta ledigt.

Vi hade fortfarande inte berättat för fler än våra familjer men eftersom jag visste Sarah fortfarande var mamma ledig så tänkte jag att jag frågar henne samtidigt som jag berättar för henne.

Det var en varm dag och jag kommer ihåg vi satt på hennes uteplats när jag berättade för henne, hon blev så glad att tårarna rann och mitt hjärta slog dubbla slag för jag var så lycklig att äntligen få berätta för henne och som tur var så följde hon med mig.

Första gången jag fick höra bebbens hjärtljud var just den dagen jag var där med henne, att få höra sin bebis första gången med min bästa vän vid min sida fick mig att må så himla bra :) spela in det så Andre också fick lyssna när jag kom hem och ska man jämföra hur det lät då och hur det låter nu så hör man verkligen vilken skillnad, nu är mycket starkare än vad det var då i vecka 12.

På tal om veckor så idag går vi in i vecka 28, här går det undan :) vi båda längtar tills veckorna börjar gå mot sitt slut men samtidigt så går det lite för snabbt, jag hinner knappt med :) 90 dagar kvar tills bf, det är ju ingenting alls!

En magbild från idag där även bältet är på som jag haft faktiskt hela dagen och det har hjälpt, jippie :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0