Välkommen vecka 30 :)

Började denna dagen med att åka ut till Höganäs för att handla en julklapp till Andre men dem hade ju såklart inte det jag var ute efter så den rundan var bara onödig så åkte vidare till väla och herre min Gud med folk, jisses jag trodde faktiskt inte det såhär mitt på dagen men efter att ha hittat en parkering gav jag mig in, hittade vad jag skulle och sen ut igen så det gick snabbt och smidigt :) nu ska de bara packas in innan han kommer hem ikväll.

Ont i min hals och hostar lite då och då jag vill inte bli sjuk speciellt inte nu vid jul och nyår :/ hoppas det inte blir så farligt om det nu blir mer med det hela.
Märker även hur jag stressar upp mig inför saker som jag egentligen inte behöver vet dock inte vad jag ska göra åt det försöker ju tänka på annat men inte så lätt.

Idag välkomnar vi vecka 30, inte många veckor kvar nu inte och det går lite för fort för min del jag kommer sakna min mage och att ha någonting inom mig som sparkar och har sig och när jag sa detta till min barnmorska så svara hon - passa på att njut nu extra mkt under den sista tiden som är kvar.

När hon sa detta så gick det mer upp för mig att det faktiskt inte är så lång tid kvar och självklart längtar jag efter vår bebis, få se om det är en pojke eller flicka, vilken hår och ögon färg den har och bara få känna lyckan över vad man har skapat :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0