En stor risk, ska jag ta det eller inte ??

Usch usch usch, idag är jag trött, nästan för trött faktiskt =/ vill bara lägga mig och sova någon timme, hade verkligen behövts men jag ska iväg klockan 13 idag också för att ta bort mina stygn, förhoppningsvis går det fort så kanske hinner hem o sova ett litet tag ändå. ah vi får väl se vad jag gör sen.

Igår var jag på möte på vård och omsorgsförvaltningen i Helsingborg, hade sökt en massa jobb på en massa vårdboende här runt omkring men det blev hemvården istället här i stan, så det är skönt men hade jag fått välja hade jag hellre gått tillbaka till hemvården i mörarp/påarp där jag redan har jobbat innan. Men helst utav allt hade jag ju velat va på ett vårdboende men det kan man ju inte säga när man sitter där, då får man helt enkelt ta det som finns faktiskt!

så just nu står jag med 3 jobb eller ja 2 detta sista är inte riktigt klart ännu. Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska göra, står med mitt fasta jobb på städfirman och en timanställning på sjukhuset och jag vill ju helst jobba inom vården men eftersom jag har jobb sen innan så jobbar jag ju varje morgon vilket hindrar mig från att tacka ja till sjukhuset. Så frågan är nu om man ska ta en stor risk att ta tjänstledigt från mitt städjobb och se hur mycket jag kan jobba på sjukhuset eftersom jag då kan tacka ja till både morgnar,kvällar och nätter och med tanke på att jag får minst ett sms om dagen om att dem behöver hjälp så kanske det är värt att chansa, men känner mig väldigt tveksam ändå eftersom jag är trygg i det jag har och vet att pengarna rullar in varje månad det är ju inte säkert att jag får jobba så mycket på sjukhuset som jag tänkt mig och då kansek jag står där utan pengar och vad fasiken gör man då ??

ahh, det är svårt det hära, får nog tänka igenom det riktigt ordentligt först fast det känns som jag redan har gjort det =/
Skit svårt är det!!

Nu ska jag gå och kissa och byta om och sen köra ner till stan :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0