Prova innan man säger någonting!!

Åkte hem till Sarah och Martin inna och kolla på deras nya radhus, mega fint och jag blev såå sugen på att också skaffa radhus, kanske eller kanske inte ?? Vi får helt enkelt se vad som händer längre fram hihi :) Åkte hem och städa lite här hemma, och när älsklingen kom hem så åkte vi ut på Jysk för jag hade sett en tvättkorg jag ville ha. den vi hadde va väldigt sleten, av plast och till och med isönder så behövdes en ny. Så betala den 150 spänn, billigt o bra och skulle åka hem då älsklingen fick syn på en spelstol som han har tjatat om hur läänge som helst, så slutade med att han köpte en och jag tyckte det var jätte onödigt men klart att han får köpa det han vill ha :) Kom hem och han packa upp den och jag satte mig i den MEGA SKÖN , jag vill också ha en hahaha så imorn ska han åka ut o köpa en till mig med hahaha :)

Det bästa av allt är att det är ju högtalare i den med skit bra ljud så plugga in datan där så kan man sitta skönt medans man surfar omkring på nätet , kanon :)

Så nästa gång ska jag nog prova saker och ting innan jag säger något, ha :P

Ska fortsätta med maten nu också och god efterrätt blir det också :)

Skulle bara ha remuladsås men blev kakor, redbull och cola också MUMS så till efterrätt blir det en neger i snöstorm :p hahhahahha :)

PUSS PÅ ER!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0