I morgon gäller det!

Söndag kväll och jag måste säga att helgen har gått sjukt snabbt, den bara flög iväg men kan bero på att jag jobbade fredag kväll. Igår kom Andrés föräldrar hit och vi åt semla och vi lät även dem testa på vårat kinect haha var skit kul att se någon annan stå där ;P fick oss ett gott skratt :)
PÅ kvällen blev det tacos och sen åkte vi hem till Pia och Peter ( Andrés morbror) , kolla film och bara snacka med alla som var där :) KOm hem vid halv 1 och sen somna vi gott båda två. Helt sjukt vad trött jag är om dagarna, kan bero på vädret det är ju bara mörkt och trist hela tiden men det positiva är att det är plus grader och regn typ hela tiden så snön är på väg bort och jag hoppas att det snart är vår :)

Idag har vi varit på väla en sväng, varit hos mamma och jonny, varit o handlat och precis solat så nu är jag faktiskt brun igen känns skit gött :):) Och ännu bättre är det att vi har hittat ett ställe som är skit bra. Håller just nu på att laga soppa , ska bli sjukt gott med en knäckemacka med ost på till MUMS :)

I morgon ska jag upp 06.00 och tvätta herregud men skönt att ha det gjort faktiskt. Efter det ska jag iväg och fixa en lite hemlis för i morn är det en stor dag, SARAH fyller år wiho :):)
och inte nog med det så är det en stor dag för mig själv, i morn gäller det och fan jag ska satsa allt även om det kommer bli hårt!!

Ser fram emot i morgon faktiskt för att se hur allting går :)

Nu är det nog dags att duka fram lite här hemma och slå på tv4 och solsidan ! Vi hörs PUSS!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0