Vi människor

Godmorgon , godmiddag eller godnatt =)

Har faktiskt varit vaken ett tag så ni inte tror jag ligger och sover hela dagen. fast jag hade kunnat gjort det men nu har jag helt plötsligt en hund att ta hand om och då fungerar inte det riktigt. Gick upp hyfsat tidigt och skulle gå ut med han och det roliga är att han springer runt benen på en hela tiden o tror att man bara ska resa sig ur sängen och gå direkt ut o kissa, NEJ vi människor måste också kissa först, klä på oss och gärna piggna till i huvet innan man går ut haha. Yrvaken som en knast va jag iaf och klampa ut med honom och det var faktiskt riktigt skönt att vara ute o gå när man precis vaknat , piggna till som attans men direkt när jag landa i soffan igen så kände jag dragningskraften till sängen.

det var nämligen såhär, igår åkte vi ut till Sarah o Martin eftersom hon fyllde år, lämnade blommor och ett kort och stanna en stund och krängde två kakor :) och när vi skulle gå fick vi den lille med oss hem :) och vi klagar inte alls :):)

Men idag ska han åka hem igen och det är lika tråkigt varje gång men man vänjer sig efter någon dag igen att här inte e någon liten.
Men iallafall ska göra mig klar nu och gå ut en lång runda med honom kan vara skönt faktiskt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0