Min dag

Idag klev jag glatt upp ur sängen klockan 6 i morse NOT!! Haha , ögonen ville knappt öppna sig och när klockan ringde fatta jag typ nada om vad som höll sånt fruktansvärt liv tills jag upptäckte det var mitt larm på telefonen, klev iallafall upp som en jävla zombi och gick ut till tvättstugan, JA jag hade bokat tvätt tid mellan 06-10 på morgonen bara för jag kände att jag måste gå upp tidigt någon dag så jag evt att jag klarar av det fortfarande, har inte jobbat dag nu på länge så. Iaf tvätta min tvätt, slappa i soffan under tiden för att inte somna, va klar vid halv 9 och la mig för att vila en lite stund innan jag skulle ut till Mamma, vakna 12 !!

Tog på mig och körde iallafall och väl framme satte jag mig och la över allt på datan på min hårddisk så ifall något skulle hända med datan så vet jag att alla bilder e i säkert förvar, eller ja en extern hårddisk kan ju också gå sönder men det hoppas jag inte , inte än iaf.

Kela lite med min katt och lite sånt innan mamma kom hem, prata lite med henne och sen åkte jag hem, lagade mat och nu ahr vi nyss solat. Just nu sitter jag här helt själv, rätt skönt men tråkigt så det är tur Andre kommer hem snart igen :):)

Ska även in i duschen och sen sova, i morron jobbar man natt och sen kväll torsdag o fredag så lär inte få ut så mkt av dem dagarna men det gör ingenting jag har ju hela helgen på mig ;p

Då får vi även besök, läängtar :)

Detta var lite om min dag kanske inte så intressant men nu är det skrivit iallafall :)

P.S Håller alla fingrar och tår för Sarah och Martins skull och hoppas att ni också kan göra det =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0