Ny bostad


Stod påklädd och skulle åka iväg för att träffa Josefin när det ringer på dörren, stod och kolla genom det lilla titthålet men såg ingenting eftersom det var helt mörkt, stod och fundera om jag skulle öppna eller skita i det eftersom jag inte såg vem det var, väntade lite till men besluta mig för att öppna dörren, kunde ju vara något viktigt liksom. Öppnade och där stod André med en stor bukett med rosor till mig. Lite förvånad jag blev och självklart jätte glad :) Tio stycken mega stora röda rosor, fan vad jag älskar honom !!

Åkte iväg och träffa Josefin iallafall, snacka lite coh så och sen åkte jag hem och hämta André och köpte pizza och pringles chips som jag var så sugen på. Pizzan var sjukt god och chipsen kunde varit godare haha så är det alltid när man är sugen på något och man väl får det.

Maten har smällt i magen och jag sitter just nu och kollar lite på lägenheter, ska man kanske köpa en lägenhet istället för att sitta och vänta på att det ska hända något på Helsingborgshem som verkar vara väldigt sega, hm ska kolla lite med olika banker också om lån mm och sen får vi väl se vad som händer.

Ska ta mig ett varmt bad nu tänkte jag och sen blir det nog en film och sova :)

I morgon har jag inget planerat men hoppas på att det händer någonting iaf. Semester ska planeras in också så jag vet hur jag kan jobba i sommar. Ska även ta mig ner till kontoret och lämna min ledighetsansökan. Så ja låter som jag har lite o göra ändå, skönt !

nej ett bad va det.

Pusss!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0