Nova Lund

Skulle ju åkt ut till mammsen innan idag men jag sega till mig så vänta på älsklingen istället så åkte vi ut där tillsammans, öppna lite post och sådär och sen blev det en runda på familia också, handlade dock ingenting vilket är bra får hålla mig liite iaf :P I morgon ska vi ut på Nova Lund så kanske hittar något skojigt där :)
Blev Mcdonalds till middag, inte så värst gott men kan bero på att jag fortfarande är mätt efter tacosen som jag åt till frukost haha :)
Nej, från och med måndag ska jag sluta äta massa skräp mat och sluta äta ute och istället laga maten, brukar dock vara duktig på att laga mat nästan varje dag men vissa dagar orkar man bara inte och skulle det hända så ska jag nog ta och beställa en sallad istället som faktiskt är väldigt gott det också :)
Ska försöka iallafall och sen hur det går ja det återstår att se :)

Känner mig mega rastlös också så vill bara hitta på någonting men vet inte vad som vanligt men något ska göras iallafall !! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

synd lägenheten var så skabbig ju :( de e bara och leta vidare, snart hittar ni säkert ngt ! PÅ Måndag flyttar ju vi.. Du får fan komma och hålla mig sällskap ofta då, speciellt sen när jag e mamma ledig hahahah :P PUSSS HEST :P

2011-01-29 @ 12:59:43
URL: http://sarahnielsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0