Snart är det dags

Fick iväg skickat mina byxor, känns skönt att tjäna en slant istället för att bara kasta dem även om det inte var så mycket så är det bättre iaf.
Har även varit o solat med älsklingen, skönt som attans och brun börjar man bli redan efter två gånger ME LIKE :)

Måste även ta tag i träningen igen, måste ner på SATS och snacka lite med de tror jag så jag kommer igång igen :) en personlig tränare hade inte varit fel!

PÅ måndag är det också en stor dag i mitt liv, ska göra någonting som jag har funderat över väldigt väldigt länge och som jag vet kommer få mig att må såå jäkla bra i slut ändan, kanske inte i första taget men det steget måste man ju ta sig över helt enkelt. Kommer inte att berätta förrän jag har lyckats och det ska jag banne mig göra också. Ville knappt berätta det för dem som vet för det gör bara det jobbigare så jag hoppas ingen säger någonting om det , inte än iaf jag måste ju ta det i min egen takt ! Detta kommer iaf bli sjukt bra i slutet och det vet jag ..

Nu ska jag trycka i mig en glass och dricka min cola och sen krypa ner i sängen för i morgon är det jobb igen, halv 2 till kvart i 10 , PUH :P

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0