Livet är underbart

Nu är här städat och lika skönt varje gång när det är rent. Gav mig även på avloppet i badrummet som inte luktade allt för gott och såg inte allt för roligt ut men nu är det rent iallfall så kan hoppas det luktar lite bättre nu förhoppningsvis, tog inte lång tid förra gången innan det satte igång igen, tråkigt men så är det ibland. Vet när jag bodde hemma och Jonny skulle rensa avloppen inne i mitt badrum, det lukta satan så han fick göra det typ en fredags kväll när jag var ute och festa haha men han var snäll nog att göra det när jag inte var hemma iallafall.

Har precis satt mig i soffan med ett stort glas safft och jag lär inte resa mig förrän älsklingen kommer hem, då ska vi iväg på en lite tripp.
Har även satt igång Jay smith album och det är lika bra fortfarande, helt sjukt. brukar alltid tröttna på låtarna så fort eftersom jag tjatar ut dem men han är fortfarande bra :)


Fick även tänkt en massa nu när jag gick omkring och städa, fan vad jag känner mig lycklig just nu, livet är verkligen på topp och jag ska hålla både fingrar och tår på Torsdag och det hoppas jag att ni också gör, för vår skull.
Ibland känns livet bara så fantastiskt bra och jag ÄLSKAR den känslan, tror dem flesta gör det faktiskt :)
 
Underbart !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Bara jag som ser den )

Har du en blogg?:

Vad har du på hjärtat ?:

Trackback
RSS 2.0